Bang Sarey Nordic Resort

Hotel name
Bang Sarey Nordic Resort
Location
190, Moo 8, Soi Tesaban 19, Sattahip, Chonburi, 20180
Contact number
033 679 887
E-mail address
Listed in categories
Hotels
Bading
Bang sarey
Bungalow
Chon buri
Show more
Eksotisk mat
Ferie
Company description
Bang Sarey Nordic Resort er et norsk bolig/helseprosjekt beliggende langs kysten av Eastern Seaboard, 20 mil syd for Bangkok. Resorten skal bli det første norske bo/helsesenter for nordmenn og andre i Thailand, med til sammen rundt 300 boenheter når alt står ferdig. I dag er det bygget 90 boenheter og 16 av disse er fortsatt ledige. Henholdsvis 5 store bungalower og 11 lekre leiligheter.? Disse skal selges til fordelaktige priser for dem som bestemmer seg før 15. april. Etter 15.04.2010 går prisene opp. Det er forventet en betydelig prisoppgang på boliger og eiendom i denne delen av Eastern Seaboard, som forøvrig er det mest solrike og værstabile området i Thailand. Navnet på resorten kommer av Bang Sarey, en liten, hyggelig fiskelandsby det er lett å bli glad i, og som ligger  
Show more 10 minutter unna resorten. Vårt mål er å etablere et senter med høy kvalitet på alle tjenester, trygghet for alle beboere og brukere, og et bofellesskap og hvor alle skal trives med hverandre.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Bang Sarey Nordic Resort or ThaiYello users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP